Treska se zeleninou

65 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
556 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
41 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do většího hrnce nalijeme olej, rozpálíme, přisypeme nadrobno nakrájenou cibuli a pórek pokrájený na kolečka. Restujeme asi 2 minuty.
  • 2
    Očištěnou rybu naporcujeme na podkovy, přidáme do hrnce. Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme jadérek a pokrájíme na menší kousky. Brambory nakrájíme na kostičky. Přidáme do hrnce k rybě a okořeníme solí, pepřem, bazalkou, bobkovým listem, tymiánem, prolisovaným česnekem, fenyklem a posekanou petrželkou. Nakonec přisypeme černé olivy bez pecek. Vaříme asi 40 minut a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.