Treska v alobalu se zeleninou
30 min.
Ingredience
- 40mililitrůOlej olivový
- 1kusCibule
- 4kusyPaprika mletá sladká
- 1lžičkaOregano sušené
- 3stroužkyČesnek
- 400gramůRajčata
- 50gramůOlivy černé
- 1lžičkaCukr krupice
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1lžičkaOcet vinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
259 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
17 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
17 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Připravíme si všechnu zeleninu. Cibulku pokrájíme na plátky, papriku na nudličky a rajčata na kostičky. Olivy popřípadě vypeckujeme.
- 2Rozpálíme pánev s olejem, prolisujeme do ní česnek, přidáme cibuli, papriku a oregano. Za stálého míchání pět minut smažíme, dokud všechna zelenina nezměkne.
- 3Do pánve přidáme všechny ostatní suroviny kromě ryby, vaříme dalších tři minut za stálého míchání. Rybu zatím naporcujeme na čtyři porce, dáme do alobalu a přidáme k ní zeleninu z pánve. Zabalíme, aby nevytékala šťáva, vrátíme na pánev a dusíme dalších pět minut, aby se maso propeklo. Ihned poté podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.