Treska v alobalu se zeleninou

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
259 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
17 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
17 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si všechnu zeleninu. Cibulku pokrájíme na plátky, papriku na nudličky a rajčata na kostičky. Olivy popřípadě vypeckujeme.
  • 2
    Rozpálíme pánev s olejem, prolisujeme do ní česnek, přidáme cibuli, papriku a oregano. Za stálého míchání pět minut smažíme, dokud všechna zelenina nezměkne.
  • 3
    Do pánve přidáme všechny ostatní suroviny kromě ryby, vaříme dalších tři minut za stálého míchání. Rybu zatím naporcujeme na čtyři porce, dáme do alobalu a přidáme k ní zeleninu z pánve. Zabalíme, aby nevytékala šťáva, vrátíme na pánev a dusíme dalších pět minut, aby se maso propeklo. Ihned poté podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.