Treska v rýžovém obalu

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
465 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
15 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži uvaříme podle návodu. Filé omyjeme, osušíme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Porce vložíme do máslem vymaštěné zapékací mísy.
  • 2
    Očištěnou papriku nakrájíme na nudličky, pórek na kolečka a mrkev nastrouháme. Zeleninu osmahneme na lžíci rozehřátého másla, vmícháme uvařenou rýži, nastrouhaný sýr a nasekanou pažitku. Podle chuti osolíme a opepříme.
  • 3
    Polovinou rýžové hmoty potřeme porce filé a zapečeme v troubě (asi 30 minut). Podáváme se zbylou rýží a každou porci ozdobíme snítkou petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.