Treska ze Smirny

50 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
537 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
27 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tresky očistíme, oddělíme hlavy, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Obalíme v hladké mouce a na rozpáleném oleji osmažíme. Vyjmeme z pánve a vložíme do pekáčku.
  • 2
    Rozmixovaná rajčata smícháme s vínem a olejem, rozmarýnem, oreganem a vlijeme na tresky. Přidáme bobkový list, nasekaný česnek a pečeme na střední teplotu v troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.