Tuňák na niceský způsob

25 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
433 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
14 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Doměkka uvaříme fazole v osolené vodě. Slijeme, opláchneme ve studené vodě a dáme stranou.
  • 2
    Steaky z tuňáka potřeme z obou stran olejem a okořeníme.
  • 3
    Rozpálíme v pánvi olej a zprudka steaky z obou stran osmažíme.
  • 4
    Zmírníme teplotu a 2 minuty z obou stran smažíme, dokud nezhnědne.
  • 5
    Dáme stranou.
  • 6
    Na zbytku oleje smažíme minutu kapii, přidáme fazole, rozpůlená cherry rajčata a olivy a necháme prohřát.
  • 7
    Odstavíme a zalijeme zeleninu octem.
  • 8
    Podáváme steaky se zeleninovou směsí, ozdobené petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.