Tuňák s houbami
20 min.
Ingredience
- 40mililitrůOlej olivový
- 1kusCibule
- 250gramůŽampiony čerstvé
- 1lžíceHořčice
- 1kusLimetka
- 2stroužkyČesnek
- 300gramůPaprika mletá sladká
- 200gramůTuňák v oleji
- 25gramůPažitka
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
445 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
24 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
30 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme na kostičky, na oleji ji osmahneme do zlatova, následně přidáme na plátky pokrájené žampiony a smažíme další dvě minuty.
- 2Do pánve prolisujeme česnek, přidáme kůru z limetky spolu s hořčicí, solí a pepřem. Pořádně promícháme, vsypeme na kostičky pokrájenou papriku s tuňákem. Další dvě minuty mícháme na pánvi, přidáme nasekanou pažitku a ihned můžeme podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.