Tuňák s houbami

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
445 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
24 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
30 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na kostičky, na oleji ji osmahneme do zlatova, následně přidáme na plátky pokrájené žampiony a smažíme další dvě minuty.
  • 2
    Do pánve prolisujeme česnek, přidáme kůru z limetky spolu s hořčicí, solí a pepřem. Pořádně promícháme, vsypeme na kostičky pokrájenou papriku s tuňákem. Další dvě minuty mícháme na pánvi, přidáme nasekanou pažitku a ihned můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.