Tuňákový salát s cherry rajčátky

7 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
343 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
18 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
511 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek a petrželku nakrájejte nadrobno, nasypte do mísy, smíchejte s citronovou kůrou a nechte uležet.
  • 2
    Na středně rozpálené pánvi osmažte tuňákové steaky zlehka potřené olejem z obou stran, 1 minutu z každé strany.
  • 3
    Do misky přidejte přepůlená rajčátka, rukolu, sůl a pepř. Zalijte olejem a balzamikovým octem.
  • 4
    Dobře promíchejte a rozdělte na dva talíře.
  • 5
    Tuňáka nakrájejte na plátky silné 1 cm, položte na salát, pokapejte zbylým dresinkem ze salátu a podávejte.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.