Tvarohové placičky s fenyklem

70 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
343 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
21 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá rajčata nakrájíme na kostičky, přidáme prolisovaný česnek, nasekanou bazalku, osolíme, opepříme a vmícháme olivový olej.
  • 2
    Tvaroh rozmícháme s vejcem, solí a krupicí. Těsto necháme 30 minut stát.
  • 3
    Z omytého fenyklu odřízneme nať, bulvu rozkrájíme na dílky a povaříme v osolené vodě asi 5 minut. Vyjmeme, po okapání vložíme do zapékací mísy. Posypeme strouhankou, nastrouhaným sýrem, poklademe vločkami másla a pečeme asi 20 minut ve středně vyhřáté troubě.
  • 4
    V pánvi na oleji usmažíme z připraveného těsta placičky po každé straně asi 5 minut. Podáváme je s pečeným fenyklem a rajčatovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.