Úhoř na česneku

45 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
632 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
58 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
25 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Úhoře stáhneme z kůže, vykucháme, omyjeme a nakrájíme na porce. Maso grilujeme po každé straně asi 3 minuty, potom porce vložíme na pánev s olejem, česnekem utřeným se solí a bobkovým listem. Smažíme asi 10 minut. Úhoře pokapeme octem, opepříme, přisolíme a dosmažíme do měkka.
  • 2
    Maso upravíme na mísu, ozdobíme dílky citronu a snítkou petrželky.
  • 3
    Podáváme s vařenými bramborami nebo bílým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.