Vařené filé
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2kusyChilli paprička
- 1hrstPetržel - nať
- 1kusBobkový list
- 4kusyHřebíček
- 2lžíceOcet kvasný lihový
- 1lžičkaSůl
- 600gramůFilé z aljašské tresky
- 1kusCeler - nať
- 1kusMrkev kořen
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
152 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
1 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Do hrnce s vodou vložíme všechny suroviny kromě filé a uvedeme do varu.
- 2Potom přidáme omyté filé a uvaříme doměkka.
- 3Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.