Vařené hovězí a uzené maso

105 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
646 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
30 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uzené a hovězí maso omyjeme, dáme do hrnce a zalijeme studenou vodou. Mrkev, kedlubnu, petržel očistíme, omyjeme a spolu s oloupanou cibulí a česnekem vložíme do hrnce s masem. Nakonec přidáme ještě bobkový list, sůl a celý pepř. Na mírném ohni, přiklopené poklicí, vaříme do změknutí masa. Po dobu vaření sítkem odstraňujeme vzniklou pěnu. Vaříme 80-90 minut.
  • 2
    Měkké maso scedíme, maso oddělíme od kostí, nakrájíme na tenké plátky. Zeleninu překrojíme napůl. Na jednotlivé talíře rozdělíme maso podle porcí, které ozdobíme měkkou zeleninou. Přidáme jemně nastrouhaný křen, hořčici, chléb a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.