Velký zeleninový salát

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
255 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
17 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
6 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme, očistíme, případně oloupeme všechny přísady do salátu. Nadrobno nasekáme cibuli, vše ostatní pokrájíme na rovnoměrné kousky.
  • 2
    Olivový olej, malinový ocet a hořčici promícháme metličkami spolu s tekutým sladidlem, pepřem a solí. Podle chuti přidáme vodu.
  • 3
    Připravenou zeleninu promícháme s dressingem ve velké míse.
  • 4
    Nakonec ozdobíme listy kerblíku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.