Venkovská polévka s dýní

45 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
933 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
21 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dýni a brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Nakrájenou cibuli a drcený česnek smažíme na oleji a másle na malém ohni a za občasného zamíchání asi 5 minut doměkka.
  • 2
    Přidáme nakrájenou dýni, brambory a kuřecí vývar. Zvýšíme teplotu, hrnec zakryjeme pokličkou a vaříme asi 10 minut, až zelenina změkne.
  • 3
    Do polévky vložíme těstoviny, občas zamícháme a vaříme asi 5 minut. Dochutíme pepřem a solí. Jednotlivé porce posypeme nakrájenou petrželkou a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.