Venkovský řecký salát
15 min.
Ingredience
- 2lžíceOlej olivový extra panenský
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 3kusyRajčata
- 90gramůOlivy černé
- 120gramůSýr Feta
- 6kusůPaprika sterilovaná
- 1kusSalát hlávkový
- 1stroužekČesnek
- 0,5kusPaprika červená
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
196 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
10 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
9 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1V mixéru dobře rozmixujeme olej, česnek, citrónovou šťávu, sůl a pepř.
- 2Hlávkový salát nakrájíme na jemno, dáme do mísy a naskládáme na něj zeleninu a kostičky sýra.
- 3Zalijeme zálivkou a posypeme oregánem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.