Vepřová panenka s bylinkovou krustou
35 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 450gramůVepřová panenka
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceOregano sušené
- 1lžíceBazalka
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1kusLibeček
- 1kusPažitka
- 3lžíceMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
19 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
960 mg
Cukr
799 mg
Postup přípravy
- 1Vepřovou panenku omyjeme, osušíme na nakrájíme na 12 plátků. Potom ji naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce.
- 2Libeček, bazalku a pažitku opláchneme a nasekáme najemno. Vejce rozšleháme. Bylinky smícháme na talíři dohromady. Pátky panenky nejprve obalíme ve vajíčku, a poté v bylinkách.
- 3Na pánvi rozpustíme máslo a řízky na něm smažíme 7 minut z každé strany.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.