Vepřová panenka s bylinkovou krustou

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
19 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
960 mg
Cukr
799 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou panenku omyjeme, osušíme na nakrájíme na 12 plátků. Potom ji naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce.
  • 2
    Libeček, bazalku a pažitku opláchneme a nasekáme najemno. Vejce rozšleháme. Bylinky smícháme na talíři dohromady. Pátky panenky nejprve obalíme ve vajíčku, a poté v bylinkách.
  • 3
    Na pánvi rozpustíme máslo a řízky na něm smažíme 7 minut z každé strany.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.