Vepřová roláda po italsku

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
395 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
17 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
220 mg
Cukr
82 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme z vepřové panenky dva pláty masa.
  • 2
    Které naklepeme, osolíme a opepříme.
  • 3
    Prolisujeme česnek do misky, přidáme posekanou petrželku, hořčici, smetanu a lžíci oleje a přidáme nastrouhaný sýr.
  • 4
    Vše prošleháme.
  • 5
    Směsí potřeme oba pláty masa, maso stočíme, ovážeme pevně nití a ze všech stran opečeme.
  • 6
    Poté vložíme do pekáče, podlijeme vodou a půl hodiny zapékáme.
  • 7
    Během pečení podléváme, poté odstraníme nitě a maso nakrájíme na plátky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.