Vepřová roláda z bůčku

80 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
859 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
80 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
177 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na tento recept použijeme bůček bez kosti, který rozřízneme tak, aby vznikl větší plát. Maso naklepeme, potřeme prolisovaným česnekem, hořčicí, posypeme solí a pepřem. Po celé ploše poklademe plátky kabanosu nebo špekáčků a plátky uvařených vajec. Maso zavineme do rolády a ovážeme pevně nití. Osolíme, okmínujeme a posypeme trochou majoránky. Pečeme v předehřáté troubě 45 až 50 minut. Během pečení odebíráme vypečený tuk, na kterém usmažíme brambory.
  • 2
    Roládu nakrájíme na plátky a podáváme s bramborami usmaženými ve vlastním vypečeném tuku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.