Vepřové biftečky Djakartine
25 min.
Ingredience
- 400gramůVepřová pečeně
- 50gramůMandle
- 1lžičkaKari koření
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 3lžíceMaizena - kukuřičný škrob
- 3lžíceWorcester
- 1kusCibule
- 3stroužkyČesnek
- 1lžičkaSůl
- 3kusyVejce slepičí
- 1lžičkaCukr krupice
- 200gramůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
859 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
78 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Mandle spaříme a pokrájíme na nudličky. Oloupanou cibuli rozkrájíme na jemno, česnek prolisujeme.
- 2Vepřové maso nasekáme velkým nožem nahrubo, přidáme všechny suroviny, důkladně promícháme a dáme do ledničky přes noc odležet.
- 3Druhý den z masové směsi vytvarujeme malé biftečky, které smažíme na oleji.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.