Vepřové dělové koule

50 min.
Španělsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
661 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
54 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zpracujeme mleté maso, strouhanku, nasekanou petrželku, vejce, sůl a pepř.
  • 2
    Směs tvarujeme do kuliček velikosti vlašského ořechu. Pečeme na oleji ze všech stran, potom přendáme na plech s pečícím papírem a pečeme 20 minut.
  • 3
    Sekaná rajčata v konzervě, prolisovaný česnek a lžíci nasekané petrželky povaříme, necháme vychladnout a podáváme k masovým kuličkám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.