Vepřové kotlety po mexicku
80 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 600gramůVepřové kotlety
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 20gramůCeler bulvový
- 1kusPaprika červená
- 2kusyLilek
- 300gramůSalsa rajčatová
- 40gramůOlivy černé
- 1kusČesnek
- 20mililitrůOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
378 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
22 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
7 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1V elektrické pánvi rozpálíme olej, přidáme naklepané, osolené a opepřené kotlety, zprudka osmahneme. Poté je vyjmeme a odložíme stranou.
- 2Do pánve vložíme nahrubo nakrájenou cibuli, lilek, papriku, celer a prolisovaný česnek, podusíme doměkka. Přidáme kotlety, salsu a olivy, vaříme na velmi mírném ohni za občasného promíchání asi hodinu. Kotlety rozdělíme na talíř a přelijeme omáčkou. Podáváme s bramborovou kaší.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.