Vepřové maso na balzamikovém octu
30 min.
Ingredience
- 10mililitrůOlej olivový
- 2stroužkyČesnek
- 500gramůVepřové maso libové
- 100gramůPaprika zelená
- 100gramůPaprika červená
- 1,5decilitryPomerančová šťáva
- 80mililitrůBalsamico ocet
- 3gramyPepř černý mletý
- 5gramůSůl
- 60gramůŘeřicha
- 200gramůRoketa
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
17 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Ve wok pánvi rozpálíme olej, přihodíme nasekaný česnek a orestujeme dozlatova.
- 2Přidáme vepřové maso nakrájené na kousky a smažíme dohněda asi 5 minut. Přilijeme ocet a pomerančovou šťávu a povaříme 3 minuty. Nakonec přidáme papriky nakrájené na proužky, osolíme, opepříme. Na talíř rozložíme listy rokety, na ně navršíme masovou směs a posypeme řeřichou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.