Vepřové maso na balzamikovém octu

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
17 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve wok pánvi rozpálíme olej, přihodíme nasekaný česnek a orestujeme dozlatova.
  • 2
    Přidáme vepřové maso nakrájené na kousky a smažíme dohněda asi 5 minut. Přilijeme ocet a pomerančovou šťávu a povaříme 3 minuty. Nakonec přidáme papriky nakrájené na proužky, osolíme, opepříme. Na talíř rozložíme listy rokety, na ně navršíme masovou směs a posypeme řeřichou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.