Vepřové maso na kmíně

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
504 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
38 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové maso nakrájíme na kostky, posypeme solí, pepřem a kmínem.
  • 2
    Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme.
  • 3
    V hrnci zahřejeme sádlo, přisypeme cibuli s česnekem a trochu osmažíme. Přidáme kostky masa, promícháme, hrnec zakryjeme a jakmile maso pustí šťávu, přidáme lžíci hořčice, přisypeme ještě trochu kmínu, podlijeme horkou vodou a dusíme asi 50 minut.
  • 4
    Maso zasypeme strouhankou, promícháme, hustotu šťávy upravíme vodou a podusíme ještě 10 minut a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.