Vepřové plátky na bílém víně a šalvějovém pestu

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
405 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
22 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
530 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mixéru dáme šalvěj, mandle, sýr, česnek a 2 lžíce oleje, mixujeme 20 minut.
  • 2
    Nakrájíme si z masa 16 plátků. Na 8 naříznutých plátků rozetřeme pesto a přiklopíme, také naříznutými, zbylými plátky.
  • 3
    Na velké pánvi v rozehřátém oleji smažíme 3 minuty z každé strany, osolíme a opepříme.
  • 4
    Přilijeme víno a necháme 4 minuty vařit, v polovině vaření otočíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.