Vepřové ramínko s kapustou a brambory
105 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžíceOlej stolní
- 1špetkaPetržel - nať
- 500gramůVepřové maso libové
- 1kusKapusta hlávková
- 5kusůBrambory
- 1špetkaMajoránka
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1stroužekČesnek
- 2lžičkySůl
- 2litryVoda pitná
- 1šálekVývar zeleninový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
545 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
27 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
9 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Maso opláchneme, vložíme do vařící, osolené vody a uvaříme doměkka. Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme očištěnou na nudličky pokrájenou kapustu, osolíme, trochu podlijeme a nezakryté chvíly dusíme.
- 2Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky, přidáme ke kapustě, trochu opepříme, podlijeme vývarem, zamícháme, přikryjeme pokličkou a dusíme doměkka.
- 3Nakonec přidáme prolisovaný česnek, majoránku a petržel najemno nasekanou. Maso nakrájíme na plátky a podáváme se zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.