Vepřové se slaninou a fazolkami

51 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1208 kcal
Bílkoviny
65 g
Tuky
56 g
Sacharidy
114 g
Vláknina
25 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety zlehka naklepeme. Osolíme, opepříme, obalíme v mouce a pečeme je na oleji dočervena. Pak zpěníme cibuli nadrobno, dva prolisované stroužky česneku, mletou papriku, 200 ml vody, sůl a uvedeme ve var. Poté směs nalijeme na maso a dusíme ho pod poklicí doměkka.
  • 2
    Pak ho vyndáme, k paprikové směsi přihodíme kostičky brambor, kolečka paprik a osminky rajčat, odstátých půl minuty ve vařící vodě. Přidáme tolik vody, aby vše bylo ponořené. Pokrm podusíme doměkka. Poté přidáváme 400 ml smetany s 20 g mouky a povaříme. Vložíme kotlety a vše vaříme dalších sedm minut.
  • 3
    Fazolky uvaříme v osolené vodě s dvěma stroužky česneku. Poté je obalíme slaninou a pečeme je pět minut v troubě na 200 stupňů C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.