Vestfálské falešné kuře

45 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1529 kcal
Bílkoviny
77 g
Tuky
50 g
Sacharidy
208 g
Vláknina
63 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelené fazolky očistíme a nakrájíme na 5 cm dlouhé kousky. Mrkev oloupeme a nakrájíme na plátky. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Do velkého kastrolu dáme fazolky, saturejku, tymián, mrkev, brambory a slaninu. Osolíme, opepříme a vaříme asi 20 minut při střední teplotě.
  • 3
    Jablka a hrušky oloupeme, nakrájíme na plátky a přidáme do hrnce spolu s konzervou bílých fazolí. Vaříme 10 minut.
  • 4
    Z polévky vyndáme saturejku. Slaninu pokrájíme a vrátíme do polévky, ochutíme solí, pepřem a posypeme nasekanou petrželkou.
  • 5
    Ihned podáváme z hrnce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.