Vlažná zelenina s pomerančovým olejem

60 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
173 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
9 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
8 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fenykl očistíme, nakrájíme na dílky a povaříme 15min ve vodě s plátkem citronu.
  • 2
    Mezitím oloupeme brambory, nakrájíme na dílky a vaříme zvlášť rovněž 15minut.
  • 3
    V dalším hrnci přivedeme k varu vodu a asi 6min povaříme růžičky brokolice.
  • 4
    V misce připravíme pomerančový olej, prošleháme 2lžíce pomerančové šťávy s olivovým olejem, ochutíme solí a pepřem.
  • 5
    Všechnu zeleninu rozdělíme do misek, ochutíme pomerančovým olejem, posypeme mandlovými lupínky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.