Vlažná zelenina s pomerančovým olejem
60 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
173 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
9 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
8 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Fenykl očistíme, nakrájíme na dílky a povaříme 15min ve vodě s plátkem citronu.
- 2Mezitím oloupeme brambory, nakrájíme na dílky a vaříme zvlášť rovněž 15minut.
- 3V dalším hrnci přivedeme k varu vodu a asi 6min povaříme růžičky brokolice.
- 4V misce připravíme pomerančový olej, prošleháme 2lžíce pomerančové šťávy s olivovým olejem, ochutíme solí a pepřem.
- 5Všechnu zeleninu rozdělíme do misek, ochutíme pomerančovým olejem, posypeme mandlovými lupínky a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.