Voňavé kůzle

80 min.
Indie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
319 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
9 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
804 mg
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kousky. Spolu s utřeným česnekem, nasekanou pažitkou, solí a vším kořením je vložíme do hliněné nádoby. Zalijeme syrovátkou a necháme do druhého dne v chladničce.
  • 2
    Druhý den dolijeme vývar a dusíme pod pokličkou na mírném ohni doměkka.
  • 3
    Necháme vychladnout a opět dáme přes noc do chladničky.
  • 4
    Podáváme studené se salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.