Vývar s fazolemi a zeleninou

205 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
695 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
28 g
Sacharidy
84 g
Vláknina
10 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Přes noc namočíme propláchnuté fazole. Vaříme je 15 minut a scedíme.
  • 2
    Nakrájíme zeleninu, slaninu a nadrtíme česnek. Na oleji smažíme cibuli, česnek a slaninu. Přidáme rajčata, petrželku a fazole, vývar a víno. Vaříme pod pokličkou 2 hodiny. Potom přidáme mrkev, tuřín, brambory a rajčatový protlak a vaříme 20 minut.
  • 3
    Do polévky vložíme cukety, hrášek a těstoviny. Povaříme ještě 10-15 minut, osolíme a opepříme. Polévku před podáváním ozdobíme nastrouhaným parmezánem a trochou omáčky pesto.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.