Z rybího filé sekaná
50 min.
Ingredience
- 800gramůFilé rybí
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 1lžičkaKari koření
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 70gramůOlej olivový
- 70mililitrůVoda pitná
- 100gramůKečup
- 1kusPaprika zelená
- 2stroužkyČesnek
- 20gramůPetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
351 kcal
Bílkoviny
85 g
Tuky
16 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
699 mg
Cukr
452 mg
Postup přípravy
- 1Rybí filé důkladně opereme, vysušíme, nakrájíme na menší kousky a pomeleme na mlýnku na maso. Dáme do misky, osolíme, přisypeme pepř, kari koření, mouku a drobně nasekanou petrželovou nať. Ze směsi tvarujeme šišky, dlouhé 7-8 cm a silné 4-5 cm. Naskládáme je na pekáček vymazaný olejem. Podlijeme vodou smíchanou s kečupem, přidáme na kolečka nakrájenou zelenou papriku, na tenká kolečka nakrájený česnek a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme doměkka, přibližně 20-30 minut. Po dobu pečení šišky poléváme vlastní šťávou.
- 2Upečené šišky nakrájíme, rozdělíme na jednotlivé talíře, polijeme šťávou z kečupu a s v hodnou přílohou podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.