Z rybího filé sekaná

50 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
351 kcal
Bílkoviny
85 g
Tuky
16 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
699 mg
Cukr
452 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filé důkladně opereme, vysušíme, nakrájíme na menší kousky a pomeleme na mlýnku na maso. Dáme do misky, osolíme, přisypeme pepř, kari koření, mouku a drobně nasekanou petrželovou nať. Ze směsi tvarujeme šišky, dlouhé 7-8 cm a silné 4-5 cm. Naskládáme je na pekáček vymazaný olejem. Podlijeme vodou smíchanou s kečupem, přidáme na kolečka nakrájenou zelenou papriku, na tenká kolečka nakrájený česnek a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme doměkka, přibližně 20-30 minut. Po dobu pečení šišky poléváme vlastní šťávou.
  • 2
    Upečené šišky nakrájíme, rozdělíme na jednotlivé talíře, polijeme šťávou z kečupu a s v hodnou přílohou podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.