Žabí stehýnka s bylinkami

35 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1814 kcal
Bílkoviny
331 g
Tuky
27 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
225 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Stehýnka omyjeme, osolíme, potřeme utřeným česnekem a pokapeme citronovou šťávou. Necháme chvíli uležet.
  • 2
    Stehýnka osušíme a opečeme na másle. Na zbylém tuku opražíme nakrájenou šalotku, přidáme nasekanou petrželku, pažitku a kerblík a vše zředíme bílým vínem.
  • 3
    Šťávu nalijeme na stehýnka a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.