Žabí stehýnka s bylinkami
35 min.
Ingredience
- 16kusůŽabí stehýnka
- 1špetkaSůl
- 2lžíceCitronová šťáva
- 100gramůMáslo čerstvé
- 2kusyŠalotka
- 1lžícePetržel - nať
- 2stroužkyČesnek
- 1lžícePažitka
- 0,5lžičkaKerblík
- 0,5litrVíno bílé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1814 kcal
Bílkoviny
331 g
Tuky
27 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
225 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Stehýnka omyjeme, osolíme, potřeme utřeným česnekem a pokapeme citronovou šťávou. Necháme chvíli uležet.
- 2Stehýnka osušíme a opečeme na másle. Na zbylém tuku opražíme nakrájenou šalotku, přidáme nasekanou petrželku, pažitku a kerblík a vše zředíme bílým vínem.
- 3Šťávu nalijeme na stehýnka a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.