Zaječí knedlíčky
23 min.
Ingredience
- 300gramůZaječí maso
- 100gramůVepřový bok
- 5gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 15gramůPetržel - nať
- 80gramůStrouhanka
- 30mililitrůMléko polotučné
- 2kusyVejce slepičí
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 2stroužkyČesnek
- 20gramůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
376 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
23 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
914 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Přední maso ze zajíce s vepřovým bůčkem umeleme na masovém strojku, vložíme do mísy, přidáme strouhanku, mléko, sůl, pepř, posekanou petrželku, prolisovaný česnek, mouku, vejce a důkladně promícháme. Z masové směsi vytvarujeme malé knedlíčky, které smažíme v pánvi na oleji ze všech stran.
- 2Používáme do zvěřinových bujónů.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.