Základní kuřecí polévka

95 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
687 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
39 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
14 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuře zbavíme kůže. Zeleninu a cibuli nakrájíme nadrobno.
  • 2
    Ve velkém hrnci osmahneme na olivovém oleji drcený česnek a cibuli, dokud lehce nezhnědnou. Přidáme mrkev, celer a cuketu a za stálého míchání restujeme dalších 5 minut.
  • 3
    Přidáme bylinky a necháme provonět.
  • 4
    Do hrnce vložíme celé kuře a zalijeme vodou tak, aby bylo ponořené.
  • 5
    Podle chuti přidáme sůl a pepř. Přivedeme k varu. Pak plamen snížíme, přikryjeme a necháme hodinu povařit, dokud není kuře hotové.
  • 6
    Z polévky vyndáme kuřecí kosti a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.