Žampiony plněné zeleninou
30 min.
Ingredience
- 12kusůŽampiony čerstvé
- 250mililitrůVývar zeleninový
- 100gramůOlivy černé
- 1kusPaprika červená
- 4kusyPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaCibule
- 1špetkaČesnek
- 200gramůKukuřice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
387 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
11 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
9 g
Cukr
16 g
Postup přípravy
- 1Očištěným žampionům odkrojíme nohy, klobouky necháme asi 5 minut v ohřátém vývaru.
- 2Okapané olivy nakrájíme na kostičky, necháme okapat také kukuřici. Očištěnou a omytou papriku zbavíme semen, nakrájíme nadrobno.
- 3Omytou a usušenou petržel nakrájíme na jemno a v pánvi na rozpáleném oleji všechnu zeleninu s petrželkou osmahneme, přidáme sůl, pepř, mletý sušený česnek a mletou sušenou cibuli.
- 4Vyjmeme žampiony a po okapání je naplníme zeleninou. Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.