Žampiony plněné zeleninou

30 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
387 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
11 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
9 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěným žampionům odkrojíme nohy, klobouky necháme asi 5 minut v ohřátém vývaru.
  • 2
    Okapané olivy nakrájíme na kostičky, necháme okapat také kukuřici. Očištěnou a omytou papriku zbavíme semen, nakrájíme nadrobno.
  • 3
    Omytou a usušenou petržel nakrájíme na jemno a v pánvi na rozpáleném oleji všechnu zeleninu s petrželkou osmahneme, přidáme sůl, pepř, mletý sušený česnek a mletou sušenou cibuli.
  • 4
    Vyjmeme žampiony a po okapání je naplníme zeleninou. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.