Žampiony s černými olivami v marinádě

20 min.
Španělsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
440 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
38 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
12 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné, omyté a osušené žampiony nakrájíme na plátky a vaříme asi 5 minut v osolené vodě. Po vyjmutí je necháme řádně okapat a smícháme s nadrobno nasekaným česnekem.
  • 2
    Vypeckované černé olivy nakrájíme na plátky a promícháme s najemno nasekanou bazalkou, olejem a octem. Připravenou zálivku ochutíme solí a pepřem, vložíme do ní žampionovou směs, promícháme a necháme marinovat alespoň 6 hodin. Během této doby pokrm občas promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.