Zapečené brambory s uzeným masem a rajčatovým protlakem

35 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
26 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme ve slupce do měkka, oloupeme a nakrájíme na klínky, cibuli pokrájíme nahrubo, uzené maso rozkrájíme na klíny, petrželovou nať nasekáme na jemno.
  • 2
    V pekáči na sádle zpěníme cibuli, přimícháme maso, brambory, nať, rajčatový protlak, osolíme, opepříme a lehce promícháme. Směs zasypeme strouhankou a v předehřáté troubě necháme zapéct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.