Zapečené lilkové plátky s česnekem

75 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
20 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
11 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lilky dobře omyjeme, oloupeme a nakrájíme na plátky, osmahneme na pánvi na rozpáleném másle. Orestované lilky rozdělíme na porce do 4 zapékacích sáčků.
  • 2
    Na másle, na kterém jsme restovali lilky, osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme prolisovaný česnek, rozmixovaná rajčata, nasekanou petrželku, sůl, pepř a za stálého míchání povaříme 8 minut.
  • 3
    Omáčku nalijeme do jednotlivých zapékacích sáčků, pořádně zavážeme a dáme na 45 minut zapéct do středně vyhřáté trouby a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.