Zapečené mleté hovězí

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
393 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
20 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozpustíme máslo, přisypeme nadrobno nakrájenou cibuli a necháme restovat dozlatova. Vložíme na cibulku mleté maso, osolíme, opepříme, přidáme špetku mletého muškátového oříšku, přilijeme rajskou omáčku, přisypeme posekanou petrželku a prolisovaný česnek. Promícháme a necháme podusit 10 minut.
  • 2
    Ochucené maso z hrnce přendáme do pekáčku, navrch položíme plátky brambor, zasypeme strouhankou a strouhaným sýrem, pokapeme rozpuštěným máslem a dáme zapéct. Pečeme 40 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.