Zapečené mleté maso s červeným zelím

100 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
372 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
20 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
9 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné zelí nakrouháme a vaříme ve 125 ml vývaru, dokud se neodpaří tekutina.
  • 2
    Fazolky očistíme, spaříme a promícháme se saturejkou. Očištěnou papriku nakrájíme na kostičky.
  • 3
    Oloupanou cibuli nasekáme a necháme zesklovatět na lžíci oleje, přidáme mleté maso, opečeme je, osolíme a opepříme.
  • 4
    Oloupané brambory nakrájíme na plátky a navrstvíme do vymazané zapékací mísy. Na brambory rozložíme nakrájenou papriku, mleté maso, fazolky a nakonec vařené zelí. Zalijeme zbylým vývarem a zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 1 hodinu.
  • 5
    Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.