Zapečené tagliatelle s masem a houbami

80 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
367 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
16 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente a scedíme.
  • 2
    Strouhanku namočíme do vína. Potom ji smícháme s kuřecím a telecím mletým masem, česnekem, nakrájenými houbami, vejcem, muškátovým oříškem, cayenským a černým pepřem a solí. Přidáme zakysanou smetanu, jarní cibulky, petrželku a znovu promícháme.
  • 3
    Polovinu masové směsi upravíme rukama do formy na biskupský chlebíček. Po celé délce vytvoříme prohlubeň, do níž vložíme těstoviny a navrch dáme zbylou masovou směs. Pečeme 50-60 minut. Během pečení 2x odebereme přebytečný tuk a šťávu. Před nakrájením na plátky necháme pokrm mírně vychladnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.