Zapečené závitky s tuňákem

70 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
653 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
21 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky lasagní uvaříme v dostatečném množství osolené vody dle návodu na obalu. Uvařené scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme dobře okapat, odložíme zatím stranou. Tuňáka vyjmeme z konzervy, necháme okapat a rozmačkáme.
  • 2
    Jarní cibulku očistíme, nakrájíme na kolečka. Česnek oloupeme a pokrájíme nadrobno. Kerblík opláchneme, necháme okapat a na jemno nasekáme. Nastrouháme 100 g Parmezánu, který v míse smícháme s vejci, smetanovým tvarohem, jarní cibulkou a kerblíkem, vše promícháme, dochutíme solí a pepřem.
  • 3
    Předehřejeme troubu na 180ºC (horkovzdušnou troubu na 160ºC). Každý plátek lasagní potřeme náplní a stočíme do závitku. Závitky rozkrájíme na širší kousky, vložíme do máslem vymazané zapékací formy. Závitky posypeme zbytkem nastrouhaného Parmezánu a dáme na 15 minut zapéct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.