Zapečený šumavský kapr

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
500 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
25 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené porce kapra osolíme a poprášíme moukou. Vložíme je do pekáčku vymazaného sádlem a vysypaného strouhankou.
  • 2
    Oloupané brambory nastrouháme najemno, vodu slijeme, přidáme plátky hub, nasekanou cibuli, česnek, nakrájené škvarky, vejce, mléko a mouku. Okořeníme majoránkou, kmínem a pepřem. Směs rozetřeme na porce kapra a zvolna zapečeme v rozpálené troubě dozlatova.
  • 3
    Podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.