Zapékané filé "Napoli"
60 min.
Ingredience
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 300gramůBrambory
- 300gramůRajčata
- 2kusyCibule
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1lžícePažitka
- 2stroužkyČesnek
- 1lžíceOlej stolní
- 300gramůFilé z aljašské tresky
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
245 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
13 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Porce filé omyjeme, nakrájíme na širší proužky, pokapeme octem a osolíme.
- 2Oloupané brambory, cibuli a rajčata nakrájíme na kolečka. Do olejem vymaštěného pekáčku ve vrstvách klademe kolečka brambor, filé, rajčata a cibuli. Povrch posypeme drobně nasekaným česnekem a pokryjeme vločkami másla.
- 3Pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě 25 - 30 minut. Před podáváním posypeme nasekanou pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.