Zapékané filé "Napoli"

60 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
245 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
13 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Porce filé omyjeme, nakrájíme na širší proužky, pokapeme octem a osolíme.
  • 2
    Oloupané brambory, cibuli a rajčata nakrájíme na kolečka. Do olejem vymaštěného pekáčku ve vrstvách klademe kolečka brambor, filé, rajčata a cibuli. Povrch posypeme drobně nasekaným česnekem a pokryjeme vločkami másla.
  • 3
    Pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě 25 - 30 minut. Před podáváním posypeme nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.