Zapékané mleté jehněčí maso

45 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
567 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
46 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olej rozpálíme, osmahneme na něm pokrájenou cibuli, česnek, srpky rajčat, kousky žampiónů, nasekanou petrželku a maso.
  • 2
    Osolíme a opepříme, zalijeme vývarem a dusíme 15 minut.
  • 3
    Lilky pokrájíme na kolečka, zaprášíme moukou a osmahneme dozlatova.
  • 4
    Zapékací mísu vymažeme olejem, naplníme masovou směsí a navrch naskládáme lilek.
  • 5
    Vršek zasypeme parmezánem a strouhankou a pečeme 10 minut při 180 °C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.