Zapékaný květák s libečkem

85 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
264 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
8 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozdělíme na růžičky květák a povaříme.
  • 2
    Do vymazané mísy dáváme plátky brambor, osolíme, opepříme a posypeme libečkem.
  • 3
    Poté klademe povařený květák posypaný adžikou.
  • 4
    Vrstvíme a končíme brambory.
  • 5
    Vejce rozmícháme s nastrouhanými sýry a česnekem a zalijeme navrstvenou směs.
  • 6
    Dáme plátky rajčat a pečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.