Zapékaný květák s libečkem
85 min.

Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 100gramůSýr Niva (Rokfór)
- 1špetkaSůl
- 1špetkaAdžika
- 2kusyRajčata
- 1kusKvěták
- 2hrstiLibeček
- 100gramůSýr Eidam cihla 30%
- 1lžíceOlej stolní
- 6kusůBrambory
- 1špetkaPepř černý mletý
- 3stroužkyČesnek
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
264 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
8 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Rozdělíme na růžičky květák a povaříme.
- 2Do vymazané mísy dáváme plátky brambor, osolíme, opepříme a posypeme libečkem.
- 3Poté klademe povařený květák posypaný adžikou.
- 4Vrstvíme a končíme brambory.
- 5Vejce rozmícháme s nastrouhanými sýry a česnekem a zalijeme navrstvenou směs.
- 6Dáme plátky rajčat a pečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.