Závin z hlávkového zelí

85 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
552 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
30 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
14 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do rozehřátého oleje vložíme nasekanou petrželku, cibuli, bramboru, mrkev a celer. Vše dusíme do poloměkka.
  • 2
    Potom přidáme propláchnutou rýži a zalijeme šálkem vody. Když se voda odpaří, přidáme mleté maso, osolíme, opepříme a přisypeme papriku.
  • 3
    Připravenou směs vložíme do vymaštěného pekáče na rozložené spařené zelné listy tak, aby se z části překrývaly. Potom je v pekáči svineme a zalijeme teplou vodou.
  • 4
    Pečeme v silně vyhřáté troubě asi 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.