Závitky ze pstruha s česnekovou omáčkou

40 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
499 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
31 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
298 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a vykuchané pstruhy nafiletujeme a vykostíme. Maso osolíme, opepříme, posypeme nasekanou petrželkou a šalvějí a pokapeme citronovou šťávou. Stočíme do závitků, sepneme párátky a vložíme do máslem vymazané zapékací mísy. Závitky polijeme smetanou a krátce zapečeme ve vyhřáté troubě.
  • 2
    Bešamel promícháme s prolisovaným česnekem, žloutky a nastrouhaným sýrem. Omáčkou potřeme každý závitek a pokrm zapečeme v troubě nebo pod grilem dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.