Zelená a černá tapenade

20 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
36 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Černá tapenade:
  • 2
    Do mixéru vložíme vypeckované černé olivy, piniové oříšky, sardele, tuňáka, protlak a 4 lžíce olivového oleje. Rozmixujeme na pyré, dochutíme solí a pepřem.
  • 4
    Zelená tapenade:
  • 5
    Mandle nasekáme nahrubo. Bazalku opláchneme, osušíme, lístky natrháme na kousky. Smícháme se zelenými olivami, mandlemi, okapanými kapary a zbytkem olivového oleje a rozmixujeme. Dochutíme pepřem a medem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.