Zelenina dušená v páře s cibulí a jablkem

30 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
296 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
13 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
8 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory a mrkev očistíme a nakrájíme na kolečka. Kapustu nakrájíme na kosočtverce, cibuli na osminky. Vše spolu s růžičkami brokolice uvaříme cca 4min v páře.
  • 2
    Jablko oloupeme, nakrájíme na kostičky a orestujeme na rozpáleném oleji, poté odstavíme, přidáme ančovičky, rozmačkáme je a posypeme najemno nasekanou petrželkou. Vlijeme ocet a ochutíme solí.
  • 3
    Talíře vyložíme listy čekanky, navrstvíme podušenou zeleninu, posypeme jablkem a přelijeme olejem s ančovičkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.