Zeleninová polévka s rajčaty

45 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
341 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
10 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
13 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi rozpálíme olej a osmahneme na něm najemno nakrájenou cibuli, pokrájený pórek a česnek.
  • 2
    Až cibulka zhnědne, přidáme květák, brokolici, mrkev a celer, podlijeme vodou a za občasného míchání 10 minut dusíme.
  • 3
    Přidáme na kostičky nakrájená rajčata, zeleninový vývar, sůl a pepř a na mírném ohni vaříme 20 minut.
  • 4
    Hotovou polévku rozdělíme na připravené talíře a před podáváním posypeme nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 9. 3. 2016
Zeleninová polévka s rajčaty
My jsme doma polévkový a tato byla také moc dobrá. Díky za tip. Určitě ještě udělám 🙂